Harta Site  

  Pagina Principala

   

Screening cancer col uterin

 

 

 

Inapoi la Pagina Principala

Screening cancer col uterin!
Subprogram National

 

INFORMATII PENTRU INSCRIERE            INFORMATII UTILE            COMPONENTA RETEA IOB             MODELE

 

        Institutul Oncologic “Prof. dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti este inscris in subprogramul national de screening pentru depistarea precoce activa a cancerului de col uterin, asa cum este reglementat prin Ordinul M.S. Nr. 537/175 din  5 iunie 2012. Acest subprogram are o durata de 5 ani si este adresat femeilor ce au varsta intre 25 si 64 de ani.
        Institutul nostru este cea mai cunoscuta unitate sanitara in domeniul oncologic, avand o experienta vasta, specialisti recunoscuti si un program de cercetare ce cuprinde proiecte in cooperare cu binecunoscute institute din strainatate.
        Pentru acest subprogram, ce consta in testarea gratuita, prin metoda frotiului cervical Babes-Papanicolaou, a populatiei feminine, institutul asigura specialisti ginecologi (medici si cadre medii), medici si biologi anatomopatologi, Laboratorul de Anatomie Patologica, aparatura medicala moderna, specialisti cu cea mai mare experienta ce pot diagnostica cu acuratete rezultatele testarilor.
        Invitam medicii de la Cabinetele Individuale (medicii de familie) precum si alte societati, asociatii (centrele de recoltare, laboratoare, etc.) din Bucuresti si judetul Ilfov, sa se alature institutului nostru, pentru participarea la acest subprogram si pentru atingerea obiectivelor propuse si anume:

  • Reducerea incidentei formelor invazive ale cancerului de col uterin si mortalitatii datorate acestora;
  • Depistarea cancerului de col uterin în stadii precoce;
  • Indrumarea pacientelor cu leziuni precursoare sau incipiente catre servicii medicale specializate de diagnostic si tratament;
  • Cresterea gradului de informare a populatiei pentru utilizarea serviciilor de screening ca metoda de depistare precoce a cancerului de col uterin la persoane asimptomatice.

Inapoi la Pagina Principala 

 

 

Institutul Oncologic "Al. Trestioreanu"

Sos. Fundeni nr. 252, Sector 2, Bucuresti - HARTA

Telefon: (+40) 021/227.10.00 / 227.10.01 / 227.14.00

E-mail: secretariat@iob.ro ; contabilitate@iob.ro ; achizitii@iob.ro