Informațiile generale și tehnice care vă sunt necesare pentru a participa la cursurile online Organizate de Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” in cadrul proiectului “Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunătățirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări“ în cadrul Programului “Provocări în sănătatea publică la nivel european” finanțat din Mecanismul Financiar SEE 2014 – 2021

Informații tehnice:

Descărcați aplicatia Zoom :

- de pe site direct: zoom.us, pe laptop sau tabletă

- din App Store, dacă folosiți un device Apple

- din Google Play Store, dacă folosiți un device cu Android

Este suficient un cont de utilizator gratuit pentru a participa la acest curs

Tutorial pentru a participa la o ședință pe Zoom găsiți aici

Vă recomandăm să folosiți această aplicație cel puțin o dată înainte de a participa la curs, pentru a vă familiariza cu interfața grafică a acesteia și a utiliza conceptele de bază:

- a activa/dezactiva microfonul și camera video,

- a utiliza chatul, a « ridica mâna » pentru a pune o intrebare.

Un instructaj minim va fi oferit tuturor participanților, cu 15 minute înainte de a începe sedinta de curs propriu-zis.

Veti primi pe adresa de email cu care v-ati inscris la curs, linkul si datele necesare pentru logare

Ședința Zoom:

· Meeting ID:.............

· Password:................

Recomandări practice importante:

Vă rugăm să utilizați în aplicația zoom același nume și prenume pe care l-ați folosit atunci când v-ați înregistrat participarea la eveniment. Prezenta dvs la curs va trebui notificata la inceputul cursului, in pauza si la finalul cursului.

Recomandarea noastră este de a utiliza un laptop sau o tabletă care este stabil așezat pe masă sau birou, cu conexiune permanenta la o sursă de curent si la o sursa sigura de internet. Opțional, căști cu microfon, pentru a nu adauga ecou sau alt zgomot pe linie, pentru a păstra un sunet clar.

Asigurați-vă că aveți un spațiu intim pentru a participa la workshop, ideal fără zgomot de fond și cu o sursă de lumină adecvată în așa fel încât chipul să fie clar redat, atunci cand va fi necesar sa activati camera video .

Participarea dumneavoastră la sedintele de instruire presupune acordul implicit al faptului că veți păstra confidențialitatea informațiilor cu care intrați în contact.

 

Precizari pentru primele cursuri :

Oncologie pediatrica :Sambata, 17 octombrie 2020, orele 10,00-13.00

Radioterapie pediatrica : luni 19.octombrie 2020, orele 14.00- 17.00

Este important să intrați în meeting cu circa 15 minute înainte de începerea cursului pentru a putea face prezența și pentru a afla câteva detalii tehnice relevante pentru modul în care se va desfășura evenimentul;

Pentru ca informațiile să poată fi asimilate cât mai bine și pentru a preveni oboseala vor fi luate pauze regulat, acestea urmând a fi anunțate de către lector la începutul întâlnirilor.

Sa ne vedem online cu bine!

 

Coordonator Proiect IOB

Conf. Dr. Monica Dragomir

inapoi la pagina proiectului

Pagina anunturilor din proiect