Campanie de depistare a cancerului la femei.

Inițiatorii proiectului sunt

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” si 

Patriarhia Română

 

Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu din Bucureşti și Patriarhia Română  au încheiat un nou protocol privind organizarea unor acțiuni medicale în vederea depistării cancerului în rândul populației feminine din mediul rural.

articolul intreg pe basilica.ro  cu vizita de anul acesta in comuna Grădiștea, relatare pe amonews.ro

 

material video (click  imaginea de mai jos)

Campanie2018

 

Campania continua! Articol despre vizita in comuna NUCI:

screeningFEB2018

 

Campania de "Prevenție și depistare a cancerului de col uterin", în comuna Nuci

 ScreeningNUCI 2018  

A doua ediție a campaniei de "Prevenție și depistare a cancerului de col uterin" derulată de către Institutul Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu" și Patriarhia Română a avut loc, sâmbătă, în satul Nuci, Ilfov. 40 de femei cu vârste cuprinse între 25-64 ani au fost exameninate gratuit de către specialiști, fiind supuse testului Babeș-Papanicolau.

articolul intreg aici

33 de paciente, testate gratuit în cadrul campaniei de "Prevenție și Depistare a Cancerului de Col Uterin"

33 de paciente din localitatea Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, au fost examinate, sâmbătă, de către o echipă de medici de la Institutul Oncologic Bucureşti, în cadrul campaniei de "Prevenție și Depistare a Cancerului de Col Uterin". 

articolul complet - pe amosnews.ro

   

Rezultatele analizelor din cadrul campaniei de "Prevenţie şi Diagnosticare precoce a cancerului de col uterin", îngrijorătoare

Mai multe dintre femeile supuse testului Babes-Papanicolau, in cadrul tuturor editiilor campaniei de "Prevenţie şi Diagnosticare precoce a cancerului de col uterin" din anul 2018, prezinta diverse afectiuni care necesita colposcopie s-au tratament ginecologic de specialitate, conform rezultatelor medicale efectuate de Institutul Oncologic Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu.

cititi articolul intreg pe site-ul amosnews.ro